Vær opmærksom på disse parametre når du starter en webshop

Der er altid svært at starte en hjemmeside, hvor man ofte kan google sig til 1000 ting, der er vigtige og som man skal forholde sig til og lægge vægt på. Derfor kan det være svært at finde hoved og hale i, hvilke parametre der skal have størst fokus. Her kommer nogle tips til, hvilke der er essentielle, for at komme godt fra start.

 

 

Indhold

 

Når man opsætter en hel ny hjemmeside eller webshop, så er formålet ofte at man gerne vil videregive noget information inden for et givent område eller sælge nogle produkter.   Ligegyldigt hvad det er for en type hjemmeside, man er indehaver af, så er det alfa og omega for dens succes, at der er relevant indhold.  Eksempelvis hvis din hjemmeside er udelukkende informativ og eksempelvis handler om specielle fuglearter, så vil den alt andet lige være bedre og ikke mindst få flere besøgende, hvis der er gode beskrivelser af hver art. Det samme gælder hvis hovedformålet er at sælge produkter, så vil det være en god ide, at have stærke produktbeskrivelser, da det vil gøre hjemmesiden mere værdifuld. Grunden heri, skal blandt andet findes i, at google vurdere hjemmesider på relevant indhold i forhold til de ord, som den relevante målgruppe søger på. Derfor er det langt fra ligegyldigt, hvad det er for noget indhold, som der bliver skrevet på hjemmesiden.

Desto mere præcis og brugervenligt hjemmesidens indhold er, desto større er chancen for, at sælge et givent produkt.  Indholdet skal på retmæssigvis guide de besøgende hurtigt og effektivt.

Styringssystem

 

En af de vigtigste parametre, når man laver en helt ny hjemmeside er, at vælge det rigtige indholdsstyringssystem.  Et sådant system kaldes i på IT sprog et cms system, som står for content management system.  Valg af sådan et system er blandet andet med til at afgøre, hvor nemt det er, at redigere information på hjemmesiden. Her vil det være relevant at vælge et open source system. Det er karakteriseret ved, at man selv nemt kan redigere hjemmesidens indhold, hvis man får nye produkter eller lignende. WordPress er det oplagte valg, hvis du bruger et open source system. En af grundene skal blandt andet findes i, at det er utroligt brugervenligt for selv den uerfarne og knap så it-kyndige.   Derudover findes der en række af fordele ved netop dette system, og det er, at der altid bliver udviklet nye tiltag til platformen, hvorfor man nemt kan skræddersy temaer til ens eget behov.

 

Design

 

Designet af hjemmesiden og teknikken er en af de vigtigste faktorer, hvis din hjemmeside skal have succes. Her nytter det ikke noget, at de besøgende ikke kan finde rundt på hjemmesiden. Hvis designet ikke er brugervenligt vil de besøgende hurtigt miste interessen, når de kommer ind på siden.  Det skal hele tiden vedligeholdes og optimeres, hvorfor man kan sammenligne designet på en hjemmeside med facaden på ens hus. Hvis ikke tag og fliser bliver løbende vedligeholdt, så vil det famle og blive uinteressant, det kan man heldigvis få hjælp til på Nanostone.dk.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *