Kan alle blive iværksættere?

Det virker til, at iværksætteri er blevet det hele nye plusord, og kan alle egentlig blive det? Du kan i dag starte for få penge, faktisk så få penge at du kan starte på noget, som ligner et kviklån.

Det giver nogle ret interessante muligheder for folk at starte deres egen virksomhed, og det vil vi gerne dykke ned i. For det betyder også, at der hele tiden kommer en diskussion om, om det er realistisk, at vi alle sammen skal være iværksættere.

Prøv det af

Vi er her på siden store tilhængere af iværksætteri, da mange ting bliver startet på den måde, fordi der er nogen, som ikke er bange for at tænke nyt. Virksomheder er altid startet med et eller andet. I dag tænker vi det som en selvfølge, når vi ser en stor virksomhed.

Men disse virksomheder er startet ved at nogen tog en risiko i deres liv. Da Niels Thorborg f.eks. startede Leasy kørte han selv ud med de vaskemaskiner, som kunderne skulle låne. Det var lang tid inden, at der var nogen, som hed Peter fra deres reklamefilm.

Derfor kan du sagtens være iværksætter, for det betyder bare, at du prøver en idé af, som du ikke kan lade ligge. Hvis du gør det, så er du sådan set iværksætter.

Nogen gange går det, og andre gange går det ikke, sådan er livet, når du vælger at være iværksætter. Når det så ikke går, så kan du hver gang finde ud af, om du vil kaste dig ud i et nyt eventyr eller stoppe.

Succes tager tid

Inden du går i gang med iværksætteri, bør du huske på, at starten ofte er svær. Selvfølgelig kan det være, at du falder over en guldmine, men det betyder ikke, at det ikke er hårdt arbejde. Selv med store unicorns som Facebook, var der masser af tidspunkter, hvor det så helt håbløst ud for dem, men de blev ved, fordi du troede på projektet.

Når du står i det, ved du aldrig, om det bliver en succes eller ej, og det er hele problemet, for det kan gøre, at du stopper for tidligt.

Ofte skal du bruge nogle penge for at komme i gang, og her kan du vælge at spørge venner og familie, bruge din opsparing eller låne penge i banken eller et kviklån. Det gode ved kviklån er, at de er ligeglade med, hvad du vælger at bruge pengene på, og derfor kan du ofte få dem hurtigt. Det behøver ikke være så dyrt, da du kan sammenligne alle lån ved at kigge her.

Til sidst skal du huske på, at selv hvis du er iværksætter i et par år og stopper med det, så er du ikke en fiasko, så længe du har lært noget om livet og om dig selv ved at gøre det.

Hvis du har en drøm, som du hele tiden tænker på, så bør du prøve den af.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *