WordPress gør det nemt for enhver

Der var engang, hvor det at lave en hjemmeside var noget, der tog ugevis. Man skulle selv kode hver eneste del af siden, således at alt passede sammen, og dette var ikke noget, som almindelige borgere havde en jordisk chance for at finde ud af. Det betød også at de, der kunne finde ud af det, opkrævede astronomiske summer for deres tjenester.

Alt det er forbi i dag, hvor vi har enestående værktøjer som WordPress til vores rådighed. Med WordPress kan selv et barn lave en hjemmeside, som ville have kostet en mindre formue for 10 år siden.

Plugins og temaer

Med et gigantisk udvalg at temaer og plugins, der gør hele processen nemmere, giver WordPress en mulighed for at lave en hjemmeside på få minutter, så man kan komme i gang med det, der virkelig betyder noget. Det er slut med at hænge i timevis overbesværlig kode og andre umulige opgaver, for man vælger blot det tema man ønsker og tilføjer de nødvendige plugins.

Derefter vil man have en fuldt funktionsdygtig hjemmeside, hvorfra man kan blogge, sælge eller bare skrive alt hvad ens hjerte begærer. Det kan da ikke blive nemmere.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *