Sådan får du styr på brugeroplevelsen

De fleste webshops er lige til, da de har et produkt, som de skal sælge. Det kræver ikke den vilde brugeroplevelse, da dine produkter blot skal vise på en let og overskuelig måde på din hjemmeside.

Det bliver straks sværere, hvis du har et produkt med ufattelig mange varianter. Her er det vigtigt, at det hele er let og overskueligt dine kunder.

Sådan får du styr på mange varianter

vinduesgrossisten.dk sælger de f.eks. facadedøre, hvor kunderne har ufattelig mange muligheder.

Ved alle facadedøre er der ekstrem mange varianter. Under materialer har kunderne fire muligheder og under farve har de 12 muligheder. Sådan fortsætter listen, da man har en række muligheder, når det kommer til valg af facadedøre.

Det vil ikke give mening for vinduesgrossisten.dk at oprette hver produktvariant som et produkt, da det blot vil være forvirrende for kunder.

I stedet for har de lavet en oversigt, hvor kunderne kommer igennem alle de valg, som man skal træffe, når man køber facadedøre.

Vis relevante informationer til kunderne

Det er op til din virksomhed at finde ud af, hvad der er relevant for dine kunder. Det hele handler om, hvordan du bedst præsenterer valg for kunder, så de får den bedst mulige brugeroplevelse.

Kunder har ikke noget mod, at de har mange valg, hvis valgene giver mening for dem. På vinduesgrossisten.dk er alle valg relevante for kunderne, da de ville skulle igennem samme valg, hvis de gik ned i en fysisk butik og skulle købe facadedøre.

På deres hjemmeside er det bedre forklaret end i en butik, da du bliver guidet igennem alle valg.

Kunder kan kontakte dem

Når dine kunder har mange muligheder, risikerer du let, at de bliver forvirret. Derfor har vinduesgrossisten.dk gjort det muligt for kunder, at de kan ringe til dem, så de bliver guidet igennem hele processen.

Det skaber troværdighed for kunden, at de ved, at de altid kan få hjælp til at købe facadedøre. Det gør også, at de ikke har noget mod, at der er mange muligheder, da hvis nogen ikke kan finde ud af det, kan de altid kontakte vinduesgrossisten.dk.

Hvis din webshop har mange varianter, skal du finde ud af, hvordan du bedst præsenterer relevante valg for dine kunder. Det skal være sådan, at alle valg er relevante for dem, så kunden ved, at de får det helt rigtige produkt.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *