Tips til virksomheder der er nye på nettet

De fleste virksomheder i dagens Danmark er nødt til at være synlige online, hvis de skal nogen som helst chance for, at være med i det fornemme selskab, uanset hvilken branche de befinder sig i.  I den forbindelse er det alfa og omega, at de gør brug af nogle helt specifikke redskaber, for at nå deres målgruppe. Disse redskaber favner bredt alt afhængigt af, hvilken online platform, som virksomheden vælger at være synlig på. Her er stor forskel på, om det er snapchat eller Facebook, som virksomheden promovere sine produkter på. Her kommer nogle tips til, hvordan man skal gribe online marketing an som virksomhed og hvilke parametre der kan være en god idé at fokusere på.

 

 

Gør jer synlige

 

Hvis man er en nyoprettet virksomhed på nettet, så er det vigtigt at man kommer ud med sit budskab og lader kunderne forstå, hvad det er man står for og ikke mindst hvilke ydelser man sælger.  Der er mange metoder hvorpå, man kan gøre sig selv synlig på nettet. En af dem ved at lave et hav af landingssider med information om lige præcis den ydelse I står for. Desto flere landingssider og mere information der er på hver, desto større er sandsynligheden for, at i skaber røre og trafik på jeres hjemmeside.  I den forbindelse vil det være en god idé, at gøre det nemt for de besøgende, at købe jeres produkt, således, at når de rammer en af jeres landingssider, skal der helst være links, således den besøgende for mulighed for, at realisere et køb.

 

SEO

 

En anden måde, at gøre sig synlig på er ved, at få sin webshop i frem på diverse søgemaskiner. Det kan blandt andet gøres ved søgemaskineoptimering.  Søgemaskineoptimering handler om at tilgodese de kriterier, som diverse søgemaskiner bruger, for at vurdere hjemmesider og webshops.  Eksempelvis har google tre grundlæggende kriterier bestående af autoritet, indhold og teknik. Autoritet blive vurderet ud fra, hvor lang tid den pågældende hjemmeside kan holde på sine besøgende. Det giver god mening, at en hjemmeside ikke bliver ranket, som specielt god hvis de besøgende hurtigt smutter igen.  En god måde at holde på sine besøgende i længere tid er blandt andet ved, at bruge billeder eller videoer. Den tekniske del omhandler, hvorvidt hjemmeside er funktionel, og hvor nem den er at navigerer rundt på.  Indholdet på hjemmesiden bliver rangeret på i forhold til, om ordene på de produkter stemmer overens med dem, som kunderne søger på, når de bruger diverse søgemaskiner. Hvis der er et mismatch, så vil hjemmesiden ikke nå højt op i placeringerne på diverse søgemaskiner.

Som ny virksomhed på nettet, så kan det være en fordel, at gøre brug af et webhotel eller en ekstern server til din eller webshop.  Fordelen ved en ekstern server er mange, hvor øget sikkerhed kan være en af dem ligesom hjemmesiden ofte vil være hurtigere. Det samme gælder, hvis man gamer meget, hvorledes det er muligt at få gode servere ved CS Go server hosting, som man læse mere om her.

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *