Open source er det rigtige valg

Der er altid meget diskussion om, hvad der er det rigtige at vælge, når du skal have en hjemmeside eller en webshop. Der er meget stærke følelser, og det er heller ikke, fordi vi bare vil sige, at du altid skal vælge open source.

Du skal selvfølgelig vælge ud fra, hvad du synes er bedst for din virksomhed. Men generelt set så har du nogle bedre muligheder med open source, fordi du lettere kan få udviklet til systemet, da du hurtigt kan finde nogen, som kan arbejde med det.

Med låste systemer er du mere bundet til det firma, som du har signet dig op til. Men der kan være undtagelser. Med et stor webshopplatform som Shopify, kan du i dag finde så mange udviklere, at det på mange måder føles som et åbent system, selvom det ikke er det. For de har åbnet op for, at du godt kan pille ved nogle af tingene selv, og derfor kan du godt gøre nogle ret drastiske ting ved shoppen.

Ved hjemmesider vælger vi WordPress

Vi har tidligere skrevet om, hvorfor WordPress er det perfekte valg, hvis du skal have en hjemmeside. Det er simpelthen så brugervenligt, samtidig med at det er open source, så du kan hyre så mange udviklere til platformen.

Hvis du skal have en firmahjemmeside, vil vi anbefale dig, at du går med en WordPress hjemmeside. Du kan finde mange webbureauer, som designer og udvikler WordPress hjemmesider.

Sværere med webshops

Det er lidt mere tricky med webshops, da de skal kunne noget helt andet end din firmahjemmeside. Men generelt set kan vi godt lide open source, så du kan enten gå med WooCommerce, som fungerer til WordPress, eller du kan vælge en Magento løsning.

Magento folket ville hade dig, hvis du vælger WordPress, fordi de siger, at Magento er det eneste rigtige, hvis du skal have en seriøs webshop.

Samtidig er der også en række lukkede systemer, som kan være gode for dig, hvis du bare gerne vil i gang med at sælge en masse varer. For mange er et lukket system en rigtig god start.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *