Iværksætterguide: Sådan kommer du godt fra start med din virksomhed

hastighedsoptimering

Render du rundt med en iværksætter gemt i maven? Så er det bare at springe ud i det og starte egen virksomhed.

Det kan dog være svært at tage det første skridt, hvis ikke man ved, hvor man skal starte. Rejsen starter typisk med en idé – noget du brænder for. Det kan være en forbedring af et eksisterende produkt, en spritny service eller noget helt tredje, der ikke endnu ikke har set dagens lys. Først skal du dog overbevise dig selv om, at det er en god idé at tage springet – dette i sig selv kan være en udfordring, men det er helt okay at være i tænkeboks i længere tid, for da bliver du mere overbevist og sikker på, at din idé eller dit koncept holder vand.

Sammensæt det perfekte team

Hvis du gerne vil have succes med din virksomhed, kan det blive nødvendigt at involvere andre mennesker i processen, da de færreste mennesker har kompetencer til at varetage alting selv – og det er helt okay. Du skal kende dine styrker og dine svagheder, så du kan finde andre fagfolk, der kan komplimentere dig på bedst mulig vis. Husk dog også at se efter hvilke indre værdier andre mennesker besidder, og om de stemmer overens med dine værdier, og hvad der driver dig. Hvis ikke der er et match mellem dig og din samarbejdspartner, kan det fælles arbejde hurtigt gå i hårknude. Det bedste team består som tommelfingerregel af en udvikler, en designer og en sælger.

De fysiske rammer er vigtige

Når du har fundet dit perfekte team, skal I have nogle fysiske rammer, nogle erhvervslokaler, som I kan drive virksomheden fra. Det er vigtigt at disse rammer er appellerende for dig og dine samarbejdspartnere, så man får lyst til at yde et godt stykke arbejde. Hvad end det er en kaffemaskine, naturligt sollys eller en central beliggenhed, der er med til at forme disse ideelle rammer for jer, kan I kun selv svare på. Spørg jer selv, hvad der er vigtigst for jer, og i hvilke omgivelser  tidligere livet har været mest produktive i – så er i godt på vej.

Det kan dog være en jungle at finde rundt i de mange tilgængelige erhvervslokaler der findes, og det kan derfor igen være en god idé at alliere sig med andre fagfolk, for eksempel en boligadvokat. Boligadvokaten varetager udelukkende jeres interesser som købere, og kan være med til at tyde komplicerede papirer i forbindelse med køb eller leje af erhvervslokaler. Så ender i ikke med en dyr og ubehagelig overraskelser, når købet er gået igennem. Du kan blive meget klogere på, hvad en boligadvokat kan hjælpe dig med her.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *