Innovative mobilprodukter skaber nye julegavepræferencer

Salget af mobiltelefoner fortsætter, med at være et af de helt store markeder, inden for digitale gadgets i Danmark. De seneste par år steg salget med mobiltelefoner, årligt med op mod 30 procent, hvilket har medført, at tilbehøret til de mobile enheder ligeledes har udviklet sig, og udbydes utallige forskellige typer.

Kæmpe marked trods skidt udvikling i salg af smartphones i 2015

Salgstallene for smartphones i det forgangne år, faldt en smule for første gang, siden de moderne mobiltelefoners indtræden på det danske marked.

I 2015 viste der sig et lille fald på 2,4 procent i salget af smartphones i Danmark, men dette til trods var der alligevel 2,79 millioner danskere, der erhvervede sig en ny smartphone i løbet af året. Dette viser en rapport fra analysefirmaet IDC, der årligt holder øje med danskernes forbrugsvaner.

Markedet for mobiltilbehør stadig i vækst

Mobiltilbehøret, der kan købes ved siden af de mange smartphones, sælger stadig i stor stil. Der findes utallige typer mobiltilbehør, der ligeledes udvikles og sætter nye standarder, med innovative løsninger, former og design.

Her kommer 4 ”nye” mobiltilbehør, der forventes at blive skrevet på ønskelisten i Danmark

Powerbanks

De nye smartphones, bliver større og større og udstyret med kraftigere processere for hver år der går, kræver løbende mere batteri, for at kunne drive alt dette. Batterierne bliver også udviklet af mobilproducenterne, men batterilevetiden er fortsat en udfordring, der har været svær at komme til livs.

Større apps til telefonerne er ligeledes med til at tærer på batteriet, og brugere kan opleve at batterilevetiden bliver markant kortere, hvis man bruger de store apps såsom spil, video apps, eller apps der bruger GPS for at virke.

Powerbanks er den mobile løsning på udfordringen, og har i sidste halvdel af 2016, solgt utroligt godt i de danske butikker.

Powerbanks er en mobil ladestation, man kan have med i lommen eller tasken, som gør det muligt, at oplade telefonen mobilt op til flere gange.

Covers

Mobilcovers har i alle årene, været at finde på top 10 over mest solgt mobiltilbehør, og er det stadig. Mobilcovers er med til at beskytte smartphonen mod stød og ridser, og er samtidig med til at sætte et personligt præg på telefonen.

Covers kan fås i uendelige varianter af farver, former og typer materiale. Det er i dag også muligt at få printet sit eget billede bag på coveret, for at gøre den ekstra personlig

Covers med indbygget opladning

Den foromtalte batterilevetid er, og forventes stadig at blive en af de helt store udfordringer, som bruger af en smartphone. For at imødekomme denne udfordring er der lavet mobilcovers, der samtidig er med til at lade telefonen op.

Disse covers er stadig forholdsvis nye på markedet. Dette til trods kan man sagtens finde disse slags covers, der kan være med til, at batterilevetiden på telefonen forlænges med omkring 30 procent.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *