Danmarks Bronzemedalje i onlineshopping øger krav til hjemmesider

Den nye rapport fra DiBS, viser utrolige tal omkring danskernes forbrug på internettet. Den netop udkommet rapport viser, at danskerne brugte 90 milliarder på E-handel i 2015. Dette er en vækst på 12 procent fra året forinden.

Dansker er faktisk det 3. mest onlineshoppende land i verden, kun over gået af Sydkorea og Storbritannien.

Udviklingen inden for E-handlen, har været på grænsen til eksplosiv de sidste 6 år. Udviklingen fra 2010 til 2016 ligger på 120%, hvilket vidner om det utroligt hurtigt voksende marked.

Det er blandt andet en øget digitalisering af en lang række processer, der har gjort danskerne mere modtagelige, og trygge ved brugen af internettet.

Danskerne er nogle af dem i verden, der handler allermest på internettet, målt på antal indbyggere. I det forgangne år blev der registreret 3,4 millioner handler online. Det er således hele 78% af den danske befolkning, der i 2015 foretog et køb over internettet.

Større krav til  danske hjemmesider

Den stærkt øgede trafik på internettet, har medført en stor stigning af oprettelser hjemmesider. Mange danskere har fået øjnene op for udviklingen, og kan se muligheder i at lave en webshop.

Det kan også være en utrolig god forretning, og det tiltaler at få en bid af de samlede 90 milliarder, som danskerne forbrugte i 2015.

Hostingguiden er en hjemmeside, hvor det er muligt at indhente informationer om opbyggelse af hjemmesider. Ejeren udtaler, at de ligeledes oplever en stigende efterspørgsel, som resultat af den stigende handel på internettet

Det stigende antal hjemmesider og webshops, har styrket konkurrencen på markedet for E-handel. Der vil derfor ikke være nogen succesgaranti, når man opbygger en webshop. Konkurrencen er i dag så stor, både nationalt og international, at man skal gøre sig umage, for at skille sig ud fra mængden.

Med et stærkt øget udbud af hjemmesider, har brugerne og kunderne enormt mange alternativer. Det er derfor vigtigt at lave en hjemmeside, der differentierer sig fra de andre, og som er brugervenlig at anvende.

Det er muligt at læse mere om, hvordan man skaber en bruger venlig hjemmeside, der samtidig rangerer højt på Google søgeordsliste ved at klikke her

 

Den internationale trussel

Ifølge den nye rapport fra DIBS, ligger der en trussel lige på den anden side af landets grænser. Det er truslen fra de internationale webshops, der er hver at have fokus på.

De udenlandske hjemmesider og webshops er nemlig de forgangne år, blevet mere og mere populærere, hvilket bekymrer Dansk Erhverv. Grunden til den øget popularitet, kan blandt andet skyldes lavere skatter og afgifter, hvilket gør de udenlandske produkter billigere.

Danskernes handel med udenlandske sider, kan samtidig have noget at gøre med sortimentstørrelser, hvor man på nogle udenlandske sider kan komme ud for, at sortimentet er bredere, og mere spændende end på de danske sider.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *